Meny

Europaforum XXV Norra Sverige 28-29 mars, 2019, Clarion hotell, Luleå

Planera in två intressanta dagar med diskussioner och ställningstaganden. Hur påverkar Brexit framtidens Europa? Hur blir EUs finansiering till norra Sverige efter 2021? Finns norra Sverige och det arktiska perspektivet med i EU valet?

EU:s sammanhållningspolitik betyder mycket för regional och lokal utveckling i norra Sverige. Förhandlingar pågår nu om EU-kommissionens förslag på långtidsbudget och förordningspaket för programperiod 2021–2027. Vilka investeringar kommer att vara möjliga och hur blir EU:s finansiering till norra Sverige efter 2021? Hur påverkar Brexit framtidens Europa? Finns norra Sveriges utmaningar och möjligheter samt det arktiska perspektivet med i EU valet?

Pdf: Inbjudan

Information finns på www.europaforum.nu

Kontakt

Kontakt

Anita Lindfors

Tfn: 070-5835807

E-post: 

30 Okt 2018