Meny

Eva Lakso - ny samverkansledare för Social välfärd

Eva Lakso efterträder Ingrid Carlenius som samverkansledare för Social Välfärd.

Som samverkansledare för social välfärd kommer Eva att ha ett huvudsakligt fokus på samverkan för länets samlade socialtjänstuppdrag. I uppdraget ingår dessutom att bevaka intressefrågor, vara remissinstans, ansvara för ett antal strategiska nätverk och erbjuda kompetensutveckling.

Eva kommer närmast från Luleå kommun där hon arbetat som områdeschef inom Socialförvaltningen. Hon har gedigen erfarenhet av socialtjänstfrågor efter att ha arbetat många år som chef och ledare vid socialtjänsten, med tillsynsfrågor vid Länsstyrelsen och som nationell utbildare vid Socialstyrelsen.

Eva nås på telefon: 070- 693 54 17 eller E-post: eva.lakso@kfbd.se

Läs om Social välfärd

Läs om Samordnad Individuell Plan - SIP